banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Eyyup Nebi Sabır ödülleri sahiplerini buluyor

Eyyup Nebi Sabır ödüllerinin sahipleritarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğin bu yıl 11.si düzenlenecek. Bu yıl üç kategoride verilecek ödüllerin sahipleri yakın bir zamanda maganda kurşunuyla dolmuş içinde vurulan 9 Yaşında ki Yusuf Kerem Demirel'in ailesine Sabır ödülü, 23 Aralık 2011 yılında hayatını kaybeden Aydın Menderes'in eşi Ümran Menderes'e Sadakat ödülü ve 5.000 yıllık Mısır tarihinde ilk defa halkın oylarıyla seçilen Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye de Vefa ödülü verilecek.

Viranşehir Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan konu ile ilgili olarak; ''Güzel şehrimizin güzel beldesi olan Eyyup Nebi Beldesi'nde her yıl düzenlenen programın bu yıl 11.si düzenlenecek. Jüri üyeleri tarafından seçilen ödül sahipleri belirlendi. İnşallah en iyi bir şekilde bu organizasyonu yapacağız'' dedi.

Eyyup Nebi Belde Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım da konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı. Yıldırım'' Her yıl düzenlediğimiz Uluslararası Sabır etkinlğinde bu yıl ödül alacaklar belli oldu. Jüri üyeleri tarafından titizlikle yapılan çalışma sonunda Yusuf Kerem Demirel'in ailesine Sabır Ödülü, Aydın Menderes'in eşine Sadakat Ödülü ve Mısır Cumhurbaşkanına Vefa ödülü verilmesi kararlaştırıldı'' dedi.

11. Eyyup Nebi Sabır etkinliği 15 Eylül 2012 tarihinde geniş bir katılım ile gerçekleştirilecek.  bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.