banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Eyyübiye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesi Açılıyor

 EYYÜBİYE BELEDİYESİNİN DEVASA ESERİ AÇILIŞA HAZIR

Eyyübiye Belediyesi tarafından Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde yapılan,  'Eyyübiye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesi’ açılışa hazırlanıyor. Hasta yakınlarının rahat ve konforlu koşullarda zaman geçirebilmelerini amaçlayan misafirhane büyük bir ihtiyacı karşılayacak.

Eyyübiye Devlet Hastanesi'nde kalan hasta yakınlarına refakat dönemi içerisinde rahat ve güvenli bir konaklama hizmeti sunmayı hedefleyen Eyyübiye Belediyesi, 'Eyyübiye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesi’ni vatandaşların hizmetine sunuyor.

 Hasta yakınlarının rahat ve konforlu koşullarda zaman geçirebilmeleri için yapımına başlanılan ve büyük bir ihtiyacı giderecek olan misafirhane 2 bin 500 metrekarelik alanı kapsıyor. 4 kattan oluşan 'Eyyübiye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesi’ 100 yatak kapasiteli olup, 50 oda ile hasta yakınlarına hizmet verme imkanı sağlıyor.  5 yıldızlı otel konforunda 500 kişiye aynı anda hizmet verme imkânı sağlayacak olan misafirhanede; bekleme salonları, resepsiyon, çamaşırhane, mutfak, banyo, yatak odaları, balkon ve dinlenme odaları bulunuyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışını benimseyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin de özellikle önem verdiği ve inşaat aşamasındayken de sık sık incelemelerde bulunduğu misafirhane de, hasta yakınlarına cüzi bir ücret ile otel konforunda bir hizmet sunulması hedefleniyor. Hasta yakınlarının istekleri göz önünde bulundurularak yapımı tamamlanan misafirhane, tüm tefrişatıyla açılışa hazır duruma getirildi.

 Bölge için büyük bir ihtiyacı giderdiklerini açıklayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’ Yakın bir zamanda hizmete giren Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanında, hasta yakınlarının güvenli ve konforlu bir şekilde kalabilecekleri bir misafirhane inşa ettik. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla hizmete sunmuş olduğumuz bu sosyal projemiz hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.