banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Etkinlikler devam ediyor.

 Şehir stadyumunda  devam eden  etkinliklere  ilçe Kaymakam Kemal Yıldız,İlçe Belediye Başkanı Ali Murat Bucak,Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri  ile binlerce  vatandaş  katıldı.

       İlçenin Firkan Tüysüz Şehir stadyumunda festivalin ikinci günün akşamında düzenlenen etkinlikler kapsamında Tuana Sanat Kulübü Türkiye'nin birçok iline ait halk danslarının sahnelediler yaklaşık iki saat sahnede kalan dans topluluğu, özelikle mesnevi müziği eşliğinde Mevlevi gösterileri büyük ilgi gördü.

    Tuna sanat kulübünün halk danslarının ardından sahneye, Türkiye Radyo Televizyon    (TRT)  sanatçısı Nazlı Öksüz sahne aldı. Nazlı Öksüz sahnede okuduğu birbirinden gözle eserlerle Siverekli coşturdu. Programın ardından belediye Başkanı Ali Murat Bucak Tauna sanat kulübüne ve Nazlı Öksüze şenlikler anısına plaket  verdi.

     Tuna  sanat kulübü gösterisi ve  Halk Müziği Sanatçısı Nazlı Öksüz  konserinin ardından,kendisi de Şanlıurfalı olan  Ünlü Stilist Çoban(Mustafa Şahin)in   hazırladığı rüyam defilede ,ünlü mankenler Tuba Altıntop, Ece Gürsel, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun ve 15 manken Siverek belediyesi halk korosunun çaldığı Siverek şarkıları eşliğinde sahne aldı. Çoban stilistin hazırladığı  bölgeye özgü kumaşların ve motiflerin  kullanıldığı  birbirinden değişik  60  elbisenin  sunulduğu  defilede  Siverekliler  ünlü mankenlere  büyük   ilgi gösterdi.

      Yaklaşık  iki saat süren defilenin sonunda  Belediye Başkanı Ali Murat Bucak  sahneye  davet edildi.Bucak  ünlü stilist Çoban' teşekkür etti.Bucak  Ünlü  Manken  Tuba Altıntop ve çoban stilist Mustafa Şahin birer plaket verdi.

         Ünlü manken Tuba Altıntop  ilke kez Siverek'te  böyle bir defilede  sahne aldıkları  için mutlu olduklarını  kendilerini  Sivereklilerle  bir araya getiren  Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'a teşekkür ederek  böyle  bir etkinlik kapsamında  tekrar Siverek'e gelmek  istediklerini belirti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.