banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Durgun Balıklıgöl'de Sevenleriyle Buluştu

Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen “Ramazan Etkinlikleri 2011” kapsamında Balıklıgöl Amfi’de ilahi konseri ve semazen gösterisi gerçekleştirildi.
     Çıkardığı albümlerle ve okuduğu birbirinden güzel ilahilerle Şanlıurfalıların beğenisini toplayan Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mahmut Durgun’un konserine, binlerce hemşehrisi yoğun ilgi gösterdi.
    Balıklıgöl Amfi Tiyatro’yu iftar sonrası doldurmaya başlayan Şanlıurfalılar, konser alanında yer bulmakta güçlenirken, binlerce kişi konseri Balıklıgöl platosunda yer alan yeşil alanlarda oturarak dinlemeyi tercih etti.
    Şanlıurfalı Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mahmut Durgun’un seslendirdiği ilahilere eşlik eden Şanlıurfalılar, semazenlerin gerçekleştirdiği semah gösterisine de büyük ilgi gösterdiler.

KONSERİ AMERİKALI TURİSTLERDE İZLEDİ
    Şanlıurfa’da yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekânlarından Balıklıgöl’de düzenlenen Mahmut Durgun konserini izleyenler arasında sadece Şanlıurfalılar yoktu.
    Tatillerini Türkiye’ye de geçirmeye karar veren Amerika bir grup gezmek amacıyla geldikleri Şanlıurfa’da kalabalığı görünce bir anda kendilerini konser alanında buldular. Şanlıurfalılarla birlikte kendilerine verilen sandalyelerde oturarak konseri sonuna kadar izleyen Amerikalılar Sanatçı Durgun seslendirdiği ilahilere de tempo tuttular.   
    Ömer Salih Ünlü’nün sunuculuğunu yaptığı ilahi konseri ve semazen gösterisinde konuklar misafirler ve Mahmut Taban birbirinden güzel şiirler okudu. Gecede, Mahmut Durgun’un seslendirdiği ilahileri vatandaşlar cep telefonları ile kaydetmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Polis ve zabıta ekiplerinin geniş güvenlik aldığı gecede, üzüntü verici bir olayın yaşanmaması sevinçle karşılandı.
    İlahi konseri ve semazen gösterisine, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ, Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz ve diğer belediye birim amirleri ile binlerce vatandaş katıldı.
    “Ramazan Etkinlikleri 2011” kapsamında, Tasavvuf Müziği Sanatçısı Mahmut Durgun,
     14 Ağustos 2011 Pazar Günü Saat 22.00’da Süleymaniye Mahallesi’nde, 21 Ağustos 2011 Pazar Günü Saat 22.00’da ise TOKİ(Batıkent) Mahallesinde ve son olarak 28 Ağustos 2011 Pazar Günü yine aynı saatte Balıklıgöl Anfi Tiyatro’da tekrar sevenleri ile buluşacak.
www.balikligol.com


mahmut durgun konser balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.