banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

DPT Mer-Der'e Ziyaret

MER-DER Eğitim Merkezini, DPT Daire Başkanı Yusuf YÜKSEL ve DPT Uzmanı Pınar ÖZEL tarafından ziyaret edildi.


MER-DER Eğitim Merkezi, DPT Daire Başkanı Yusuf YÜKSEL ve DPT Uzmanı Pınar ÖZEL tarafından ziyaret edildi.


MER-DER Eğitim Merkezi'nin faaliyetlerini yerinde takip eden Daire Başkanı, eğitim çalışmalarından çok memnun kaldığını özellikle dershanenin fiziki ortamını, projeksiyon ve bilgisayar destekli ders anlatılması, konferans salonu ve bilgisayar laboratuarı, 2010 yılında dershanenin başarısı % 72 olduğunu duyunca çok şaşırdığını söyledi. Dershaneyi gezdikten sonra bir açıklama yapan Yusuf YÜKSEL sözlerine şöyle devam etti.

Öncelikle projede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dershanenin fiziki ortamı olsun, kaynak olsun, öğretmen kadrosu olsun… vb özelikleri olsun yıllık 2000 lira olarak ödenen dershanelerden bir farkının olmadığını gösteriyor ayrıca servis imkanı olsun, bilgisayar laboratuarı olsun, konferans salonu olsun, projeksiyon ve bilgisayar destekli ders anlatılması değer dershaneselden bir farkının olduğunun bire bir şahit oldum ve bunları gördüğüm için çok mutlu olduğunu ifade etmek isterim. Burada okuyan öğrencilerin çok şanlı oluğunu, devlet sivil toplum örgütlerine imkân verdiğinde neler yapıldığının bir göstergesidir bu proje. Özellikle Dernek Başkanı Davut Kırmızıaslan nezdinde diğer dernek üyelerine de çok teşekkür ediyorum. Bu dershanede onlarında emeği olduğunu biliyorum hepsine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.