banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Dörtbudak Hocanın öğrencileri eserlerini sergiliyor

Şanlıurfa’nın ünlü hat ustalarından Behçet Arabi (Görgün) Hocanın talebelerinden Mahmut Dörtbudak’ın Hüsnü Hat dersi verdiği 10 öğrencisi Dergah Camii içersindeki misafirhane bölümünde kurs süresince yaptıklarını hat eserlerini sergileyecek.

Kanal Urfa televizyonunun 3. İz Bırakanlar programında da kamuoyuna hatırlatılan ve plaket verilerek onurlandırılan Mahmut Dörtbudak hocanın, ŞURKAV desteğiyle gerçekleştirdiği kurs süresince başarılı olan 10 öğrencisi, Hüsnü Hat yazılarından oluşan toplam 50 adet eserlerini Dergah Camii içersindeki misafirhane bölümünde sergileyecekler.
13 Haziran 2014 Cuma günü saat 16.00’da açılışı yapılacak olan Hat Sergisi, 28 Haziran 2014 Cumartesi gününe kadar sanatseverlerin gösterimine açık kalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.