banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Devteşti mahallesinde 80 Dönümlük Park


Sosyal ve yeşil alanlarım arttırılması için Mesire alanı ve park yapımını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Devteşti mahallesindeki 80 Bin metrekarelik alana park yaparak Şanlıurfa’yı yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor.

Devteşti Mahallesinde Büyükşehir Belediyesine ait 80 Bin Metrekarelik alanda park yapılması hakkında vatandaşlardan görüş alışverişinde bulunan Başkan Celalettin Güvenç’e Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol eşlik etti.

Başkan Güvenç, bu bölgenin projelendirilip park yapılması hakkında gerekli çalışmaları başlatacaklarını ve bu bölgenin yeşillendirilip vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.

Haliliye Belediyesinin Parke Çalışmasını İnceledi

Haliliye İlçe Başkanımız Fevzi Demirkol ile birlikte Süleymaniye, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallerinde esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik diyerek sözlerine başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “ Haliliye Belediyesinin 19 Mahallede başlattığı parke çalışmasını yerinde inceleyerek birlikte parke döşedik. Esnaflarımızla bir araya geldik ve hamd olsun vatandaşta bunları görüyor bunun mutluluğunu yaşamaktayız.

Devteşti mahallesinde 80 Dönüm üzerine kurulmuş parkı inceleyerek ve muhtarlarımızın görüşlerini ifade eden Başkan Güvenç, “alarak bu bölgedeki vatandaşların hizmetine sunacağız. Haliliye Belediyesinin başlatmış olduğu parke taş çalışmasından dolayı da Sayın Başkanıma teşekkür ederim. Her zaman söylediğimiz gibi millet hizmetin en iyisine layık ve bizim de tek gücümüz millete hizmettir. Bu görev aşkı ve şevkiyle milletin parasını millete harcama, yeni projeler yapmaya devam edeceğiz, hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’le birlikte Haliliye Belediyesinin bu bölgede yaptığı parke çalışmasını incelemek için geldiklerini ifade eden Haliliye İlçe Başkanı Fevzi Demirkol ise “Büyükşehir Belediyemizin bu bölgede düşündüğü 80 dönüm üzerine kurulacak olan yeni parkın bulunduğu yerlerde ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Büyükşehir Belediyemizin koordinatörlüğünde İlçe Belediyeler olarak çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Çalışmalarımız devam edecektir” şeklinde konuştu.

Öte yandan Haliliye Belediyesinin 19 Mahallede başlattığı parke çalışmalarını inceleyen Başkan Güvenç, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile sembolik olarak yollara parke taşı döşediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.