banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Demirkol Schmidt Ölümüne Çok Üzüldü

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Demirkol; “Klaus Schmidt’i ani ve beklenmedik zamanda kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum, Prof. Dr. Klaus Schmidt yaklaşık 19 yıldır Şanlıurfa’da çeşitli bölgelerimizde bulunan tarihi yerlerin kazı çalışmalarını başarılı bir şekilde yürütmekteydi, son olarak Haliliye bölgemizde bulunan Göbeklitepe kazı çalışmasını başarılı şekilde yürüten ve Şanlıurfa’nın dış dünyaya tanıtımında çok emeği olan, Şanlıurfa ve tarih sevdalısı bir bilim insanını kaybetmenin üzüntüsünü derinden yaşıyorum. Klaus Schmidt’in dünya çapında birçok arkeolojik alanda başarılı çalışmaları bulunmaktaydı, bu çalışmaları Urfa halkı tarafından daima saygı ile anılacaktır. Ailesine ve tüm dostlarına sabır diliyorum.
Ayrıca İsrail Hükümetinin Filistin’deki Müslümanlara yönelik çocuk büyük demeden yapmış olduğu vahşeti kınıyorum, halkımızın İsrail menşeli ürünleri almamasını, protesto etmelerini değerli Şanlıurfa halkından haseten rica ediyorum.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.