banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Demet Okutan Sergi Açtı

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın himayelerinde çalışmalarına devam eden Kadın Kültür Merkezleri her gün daha da büyüyerek ve kadınlara büyük hizmetler vererek adından söz ettiriyor.

 

Vali Nuri Okutan eşi Demet Okutan, Hayati Harrani 2 Kadın Kültür Merkezi’nde mahalleli kadınların el emekleri göz nurundan oluşan ve tamamı geri dönüşümden elde edilen malzemelerden yapılan serginin açılışını yaptı.

 

Sergi açılışına Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın Eşi Demet Okutan, Sosyal Yardımlaşma Müdürü Ekrem Ayaz, Kadın Kültür Merkezi Proje Koordinatörü Celal Arslan, Proje Eğitim Sorumlusu Abdullah Dut, birim sorumluları, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Sergi açılışında merkeze gelen bayanların yaptıkları eserleri inceleyen Demet Okutan, kadınlarla sohbet etti. Kadın Kültür Merkezi’nde bulunan dikiş nakış, bilgisayar, okuma yazma, el sanatları bölümlerini gezen Bayan Okutan, burada kursiyerlerin sorunlarını dinleyip, çözüm için yetkililerle halkı buluşturdu.

 

Demet Okutan, emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra beraberindeki heyetle kadın kültür merkezinden ayrıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.