Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_u226jqv33nod54n1bk7i7ma204, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çağlayan okulu Mehmet Akif Ersoy’u andı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Çağlayan okulu Mehmet Akif Ersoy’u andı
Öğrenciler milli şaire mektup yazmanın tadına vardılar. Mektup yazmanın kendilerine onur verdiğini ifade ettiler. Mektup yazmakla kendimizi vatan şairimize daha yakın hissetmeye başladık dediler.

 

Okul Müdürü Mustafa Taylan o günlerin heyecanını ve Mehmet Akif Ersoy’u anmak için pano yarışması da yaptıklarını söyledi.

 

Düzenlenen programla İstiklal Marşı okuma yarışması yapıldı. Okuma yarışmasında öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmada dereceye giren öğrencilere değişik ödüller verildi.

 

İstiklal Marşı’nın hangi şartlarda yazıldığını ve Mehmet Akif Ersoy’un yazmış olduğu şiiri millete armağan etiğini anlatan bir piyes oynandı.

Program Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın cümlesiyle sona erdi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.