Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_4ia0mhuupd29l6um2dkf2tqfn6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çağlayan okulları Türkiye şampiyonu haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Çağlayan okulları Türkiye şampiyonu
Güler yüzlü bir disiplin, bilimsel motivasyon ve deneyimle yetişen öğrenciler 2012 SBS ‘de rekor bir başarıya imza attılar. Öğrenciler Sinem Elçive Enfal  Kirişçioğulları SBS’de 100 sorunun tamamını  doğru cevaplayarak,8. sınıf SBS puanına göre 500 Tam Puanla Türkiye 1.si oldular.

Ayrıca 2012 SBS sonuçlarına göre Şanlıurfa 1.si Mahmut Tamel, 2.si Taha Buğra Köksal, 3.sü Halit Delibalta,4.sü  Enfal Kirişçioğulları, 6.sı Oğuzcan Rastgeldi, 7.si Sinem Elçi, 8.si Aysimanur Alkan, 9.su Dilara Yurtsever ve 10.su Ahmet Cihat Satıcı  Özel Çağlayan İlköğretim Okulun’dan çıkmıştır.

Yani Şanlıurfa genelinde SBS ‘de dereceye giren ilk 10 öğrencinin 9’u Özel Çağlayan Koleji öğrencileri olmuştur.

Çağlayan koleji toplam da da büyük bir başarı elde etmiştir.2012 SBS’ ye giren 76 öğrencinin tamamı başarılı olmuş ve % 100 kazandırma başarısına  imza  atmıştır.

Büyük başarılarda tesadüfün yeri yoktur. Orada her basamak hak edilerek çıkılır. Başarı için yürekler ortaya konur .

Öğrencilerin SBS’ de elde ettikleri büyük başarıda öğrencilerin planlı – programlı çalışmaları yanında sevgi ve bilgi dolu,fedakar öğretmen kadrosunun, Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık hizmetlerinin,  okulda sunulan bilgisayar destekli eğitimin ve kalite dokümanlarının payı büyüktür.

2012 SBS’ de  Şanlıurfa ve Türkiye genelinde rekor bir başarıya imza atan Özel Çağlayan Koleji’nin başarılı öğrencilerini onları yetiştiren başarılı öğretmenlerini ve saygı değer velileri gönülden tebrik ediyoruz.

www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.