banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Büyükfırat'tan Grup Dergaha teşekkür

Urfa-Kerkük Dayanışma Platformu tarafından organize edilen “Uluslararası Urfa-Kerkük Kültür ve Sanat Günleri”nde görev alan Grup Dergah, balıklıgöl platosunda Şanlıurfalılara Kerkük’ten gelen bir grupla unutulmaz bir gece yaşatmışlardı.

 

Katkılarından dolayı Urfa-Kerkük Dayanışma Platformu organizatörlerinden Hüseyin Büyükfırat Grup dergah üyeleri Mehmet Ziya Demirtaş, Ahmet Bahadır Canbaz, Bekir Çiçek ve İsmail Demişbaş yanı sıra Mehmet Büyükfırat ile bir araya gelerek teşekkür etti.  

 

Grup Dergaha teşekkür ettiğini belirten Büyükfırat; “Bize gönüllü destek verdiler. Peygamberler diyarı ve Hz. İbrahim aleyhiselam makamında maneviyatı en güzel yansıtan grubumuza teşekkür ediyoruz. Bu manevi ruhun, bu maneviyatın ve kardeşliğin devamını temenni ederim. 1. cisi düzenlediğimi “Uluslararası Urfa-Kerkük Kültür ve Sanat Günleri” etkinliğinin devamı gelecek. Kerkük ve ardından Erbil’de program yapacağız” dedi.

 

 

Grup dergah adına konuşan Hafız Ziya ise çok memnun kaldıkları ve bu bölgede kardeşliğin dinimizin temel esaslarından olduğunu belirterek; “Hüseyin bey bizleri Kerküklü kardeşlerimizle buluşturduğu için teşekkür ediyoruz. Kardeşliğimiz sınır tanımaz. Çünkü biz ancak Müslümanlar kardeştir düsturu ile hareket edenleriz. Böylesi güzel etkinliklerin devamını diliyorum” dedi.

Ömer Aslan / www.balikligol.com

 

GRUP DERGAH'TAN "GÜL DIBARE" İSİMLİ KÜRTÇE BİR ESER

VİDEOSU

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.