Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_4bhg642nf6dhlrfrieha5976k1, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
"Bitmeyen Masal" Navona Meydanı'nda... haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye


 

 

 

v  2011 Türkiye Turizm Tanıtım Kampanyası “A Neverending Tale-‘Hiç Bitmeyen Masal” sloganıyla hazırlanan Türkiye görseli Roma'nın en hareketli ve canlı meydanı olan Navona Meydanı’nda yerini aldı.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 2011 reklam kampanyası çerçevesinde hazırlanan “Hiç Bitmeyen Masal” temalı 115 metrekarelik  Türkiye görseli, Roma’nın en hareketli meydanlarından olan Navona Meydanı’nda, 400 metre uzaklıktan bile görülebilecek şekilde yerleştirildi.

 

Roma'nın (Pantheon, Trastevere, Campo de Fiori gibi) diğer turistik yerlerine geçiş yeri olması özelliğiyle ayrı bir öneme sahip olan Navona Meydanı’ndaki Türkiye görselinde, İstanbul silüeti önünde yer alan Kız Kulesi ve Bitmeyen Masal sloganı büyük ilgi görüyor.

 

Turistler, gençler, işadamları ve politikacılar için adeta bir çekim merkezi olan, birçok popüler kafenin yer aldığı Navona Meydanı’nda Mart ayı boyunca sergilenecek olan Türkiye görselinin İtalyanların gözündeki olumlu Türkiye imajını daha da arttırması bekleniyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.