banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Bir Arabın ağzından Araplar bizi arkadan vurdu sözününün analiz


Emperyalizmin yayılması politikalarından biri olan, “böl, parçala ve yüt” felsefesinin bir tezahürü olan Araplar Türkleri arkadan vurdu sözü ile milletleri bir birine düşürmesi oldu.
Harranlı bir arap aşireti olan olan Ğays Al Shammari aşiretinden Bekr AlHasaav’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Ülkemize hizmet adına Arabistan'ın en büyük Medical proje firması ile yıllık 20milyon$ iş hacmi anlaşmasına öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Yurtdışında Ülkemizi, ürünlerimizi en iyi şekilde temsil etmek bizim için onurdur.
751 Yılında Arap devleti olan ve Resulullah efendimiz Hz. Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi ve sellem in teslim ettiği İslam sancağını taşıyan Abbasi hilafeti ile Çinliler arasında çıkan TALAS Savaşı'nın kazanılmasında... O günden bu güne Araplar ve Türkler bir annenin iki evladı gibi görülmüş ve inşaallah böyle devam edecektir. Abbasilere destek vererek büyük rol oynayan Türkler ilk defa kabileler halinde müslüman olmuş günümüze kadar İslam'ın sancağını muhafaza etmişlerdir. Arap coğrafyasında 1800 yıllarında petrolün keşf edilmesi ile sömürgeci devletleri bu zenginliği elde etmek için bazı Arap kabilelerini kandırarak yada hile veya tehditlerle Osmanlı Devletine karşı kullanmış, kışkırtmış ve maalesef başarılı olmuşlardır.
Bu olaylar gerçekleşirken Osmanlı Devleti vilayeti olan Halep Urfa sancağı Tel -Abyad, Harran, merkez olmak üzere civar köylerde yaşayan ve Osmanlı Devleti yanında yer alıp bölgenin savunmasında rol oynayan... Osmanlı devletinden en son ayrılan millet bildiğiniz gibi Araplardır.
Anadolu fatihleri savaşçı bin Ğays Al Shammari, Al Tay, Al Ğahtani, Al Sami en yiğit Arap aşiretleri olmuştur. Günümüze kadar bölgede yaşayan bu kabileler her zaman devletine ve milletine sadakat göstermiş gerektiğinde canını feda etmiştir
Ülkemizin en önemli gelir kaynaklarından biri olan tarım ve hayvancılık alanında özellikle GAP ile büyük bir katkı sağlamışlardır. En önemli sanayi tarım ürünü olan pamuk üretim rekoru 1998 itibariyle Çukurovadan Harran ovasına geçmiştir. Bu noktada;Bekr AlHassav Alkhalaf AlAbdoş Alselmen Alharran AlUrfalli AlHalabi Al Osmani AlUbadi bin Ğays Al Shammari, AlTay, AlĞahtani, Al Sami. olarak bu gururu sizinle paylaşmak istedim.
Belki hayatı boyunca FETÖ ile hiç bir alakası olmamış, güya savunduğu dini duyguları yaşamamış fakat bugün onun sinsi planlarına katkıda bulunmak amacı ile Milliyetçi adı altında vatan haini, din adı altında dinsiz, ataist, ve demokrasi adı altında nice terroristler... dış güçlerden de destek alarak içten ve dıştan Islamın son Kalesini yıkmaya çalışıyorlar. AMA Korkma! sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sadık Aydoğan Başkan 4 ay önce

Araplar her daim devletin yanında bayrağını toprağını seven bir millettir