Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_26trvs5beg10194vis4mtaqqm5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bezikileri buluşturan iftar haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Bezikileri buluşturan iftar

İftar yemeğine katılan  yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Hekimoğlu, Suphi Özkaya, Avukat Mustafa Hartavi, Salih Aslan, Gani Hartavi, Şanlıurfa Ak Parti İl Yönetim Kurulu Uryan Arusoğlu ve çok sayıda beziki üyeleri iftar yemeğine katılanlar arasındaydı.

 

Bezikiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kara yaptığı açıklamada; “Öncelikle burada her yıl geleneksel olarak yönetim kurulu üyelerimizle her ramazan iftarda buluşuyoruz. bu yılda yönetim kurulu üyelerimizle kendi dernek binamızda bir araya geldik burada öncelikle bezikiler sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetimime ve üyelerime geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Önümüzde Allah kısmet ederse kadir gecesini iştirak edeceğiz cenabı Allah dualarımızı kabul etsin şimdiden tüm Şanlıurfalı hemşerilerimin bu mübarek gününü kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ve Suriye’den Ceylanpınar ilçemizdeki aldığımız bilgilere göre 3 kardeşimiz vefat etmiştir. Burada ölen kardeşlerimizin ailelerine başsağlı diliyorum ve Suriyedeki şiddetin son bulmasını akan kanın  durmasını diliyorum” dedi.


Bezikiler sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği iftardan sonra karşılıklı sohbetten sonra son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.