banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Yepyeni tiyatro oyunlarıyla bu yıl da perdelerini sanatseverler için açan Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu “Ben Öğrenciyken” adlı tiyatro oyunu sahnelemeye devam ediyor.

     Şair Nabi Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenen “Ben Öğrenciyken” adlı tiyatro oyunuyla perdelerini sanatseverlere açan şehir tiyatrosu oyuncularının performansı izleyenlerin takdirini topladı.

     Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı ve oyuncularının ustaca sahnelediği “Ben Öğrenciyken” adlı oyunu her hafta çok sayıda sanatsever izliyor.

     Mustafa Acar’ın yazdığı oyun izleyenleri kimi zaman güldürürken, kimi zaman ise düşündürüyor.

    Orcun ile Cundi isimli iki kafadarın öğrencilik yıllarında yaşadığı olayların trajikomik bir şekilde aktarıldığı oyunda izleyenlerin keyifli anlar yaşadığı gözlendi.

    Tiyatro oyununun ardından bir açıklama yapan Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni A.Kadir Kırıcı, Şanlıurfa Belediyesi olarak kentin sosyal ve kültürel yaşam seviyesini yükseltme adına önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, tiyatronun bu hizmetlerden sadece bir tanesi olduğuna dikkat çekti.

   Kırıcı“Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şair Nabi Kültür Merkezi’nde her hafta Cumartesi Günü saat 13’de çocuklara, saat 19.30’da ise yetişkinlere yönelik birbirinden güzel oyunlar sahneliyor. Ücretsiz olarak sahnelenen tüm oyunlara halkımızı bekliyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.