banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Belediyeden süleymaniyeye sinema

Şanlıurfa Belediyesi varoş mahallelere sinema hizmeti sunuyor.

Şanlıurfa Belediyesi’nin SODES kapsamında başlattığı ‘Yazlık Sinema Günleri” kapsamında Süleymaniye Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 100 çocuğa “Sokakların Kralı Romeo” adlı çocuk filmi ücretsiz olarak izlettirildi.

     Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Şanlıurfa Belediyesi tarafından yürütülen Devlet Planlama Teşkilatı (DPT)’nin finanse ettiği SODES kapsamında özellikle bayanlara ve gençlere yönelik birçok mesleki kursun açıldığı Süleymaniye Meslek Edindirme Merkezi’nde kurs gören bayanların çocuklarına yönelik gerçekleştirilen etkinlikte çocukların oldukça güzel vakit geçirdikleri gözlendi.

    Şanlıurfa Belediyesi’nin kalıcı yer olarak belirlediği  Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda keyifli bir sinema filmi izleyen çocuklar Belediye Başkanı Fakıbaba’ya ve merkezdeki hocalarına teşekkür ettiklerini söylediler.

     Film gösterimi sırasında  Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklara kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.