banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Türkiye Kupası İBRAHİM AY İstiklâl Marşı otogar

Bayramlaşma Valilikte başladı

Kurban Bayramı programı Vali Nuri Okutan’ın ev sahipliğinde valilik şeref salonunda başladı. Vilayette halkla bayramlaşmaya Vali Nuri Okutan’ın yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Veli Tarakçı, İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Zülfikar İzol ve Ramazan Başak, AK Parti il Başkanı Av. Ahmet Düşünür, İl Başkan yardımcısı Mehmet Canpolat, CHP İl Başkanı Yusuf Köse, DP İl Başkanı Mustafa Polat, Harran Üniversitesi Rektörü İ. Halil Mutlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Vilayetteki bayramlaşmanın ardından Vali Nuri Okutan ve beraberindekiler öncelikle İl Jandarma Komutanlığı’na geçerek, burada vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştılar. Bir süre askerlerle sohbet eden Vali Okutan ve beraberindekiler, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğüne geçti. Polis teşkilatı ile de bayramlaşan Vali Okutan ve beraberindekiler son olarak, Sabancı Çocuk Yetiştirme Yurduna geçtiler.

 

Yetiştirme yurdunda çocuklarla sohbet edip, yurtta kalan çocuklara hediyeler veren Vali Nuri Okutan, bayramların birlik ve beraberlik ile barış duygularının gönülden gönüle aktığı bir gün olduğunu belirterek, tüm Şahlıurfa’lı hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.