banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Batman'da ücretsiz fotoğrafçılık kursu verilecek

Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü eğitmeni ve TPAO çalışanlarından Fotoğraf Sanatçısı Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu verecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde 11 Kasım-06 Ocak tarihlerini kapsayan sürede ücretsiz fotoğraf kursu vereceklerini belirti.

Ücretsiz kurslarla binden fazla kişi derneklerine ait DSLR makineleri ücretsiz kullanma imkânına sahip olduklarını belirten Açan, “Kurslarda fotoğrafçılığın temellerini, çekim tekniklerini, filtreler, kompozisyon, fotoğrafçılık terimleri ve birbirinden önemli konuların yanında yakın bölge ve civar il, ilçelere geziler yapılarak çekim teknikleri pekiştirilmektedir.  Fotoğrafçılık derslerimizle daha iyi fotoğraflar çekmenin inceliklerini öğrenmeye sizi de bekliyoruz. Kursiyerlerimiz atölyemize ait DSLR Fotoğraf makinelerini eğitim süresince ücretsiz kullanıyor ve kurs sonunda çektikleri başarılı fotoğrafları yine ücretsiz sergileme imkânına sahip oluyorlar.” dedi.

Açan, “Eğitimlerimiz 25’er kişilik modern ve ferah atölyelerde projeksiyon cihazları eşliğinde verilecektir. Dersler her hafta Çarşamba ve Perşembe günlerinde 18.00-20.00 saatleri arasında Sağlık Mahallesinde bulunan Eski Tekel Binası Gençlik ve Kültür Evi’nde yapılacaktır.” şeklinde belirtti.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.