Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_g09ffhnai5u0m2ad586c52au74, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Ay Işığım Derneği Bayan komisyonunda kan değişimi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Ay Işığım Derneği Bayan komisyonunda kan değişimi
Ay ışığım Derneği Bayan Komisyonu Başkanı Türkan Gözoğlu’nun yerine Ay ışığım derneği bayan komisyonu üyesi olan Tahire Yıldız hanımefendi, bayan komisyonu başkanlığına seçilmiştir. Bayan komisyonu Başkan Yrd. Leyla Türkoğlu, Bayan komisyonu basın danışmanı Handan Karataş olmuştur.

 

Türkan Gözoğlu bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve hayırlı hizmetlerinin devamını diliyoruz. Gözoğlu bayan komisyonu içersinde devam ederek derneğe katkıda bulunmayı sürdürecektir. Ay Işığım Derneği bayan komisyonunun bu taze kanıyla birlikte var olan hizmeti katlanarak artacaktır. Yeni projeler hızla artacak ve geliştirilecektir" denildi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.