Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_7j884ee121pktpf1nmj391s061, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Akçamescit Köyünde Cami-i temeli atıldı haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Akçamescit Köyünde Cami-i temeli atıldı



Hacı Bekir Arslan adlı hayırsever bir vatandaşın büyük desteği ve köylülerin de katkısıyla yapımına karar verilen caminin arazisi Şanlıurfa Belediyesi tarafından köylülere tahsis edildi. Köy muhtarı Abdurrahman Saçaklı 350 kişi kapasiteli olarak yapılacak olan caminin 4-5 ay gibi kısa bir sürede bitirilmesinin planlandığını belirtti.

Caminin temel atma töreni öncesinde kurban kesilirken İl Müftüsü İhsan Açık ise dua etti. Temel atma törenine Vali Celalettin Güvenç, yapılacak olan caminin köy halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Öte yandan temel törenine Vali Celalettin Güvenç, Belediye başkan yardımcısı Mahmut Kırıkçı, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Müftüsü İhsan Açık, Köy Muhtarı Abdurrahman Saçaklı ve köylüler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.