banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

AK Parti Eyyübiye teşkilatı gelecek için fidan dikti VİDEO

AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları üyeleri Akabe Batıkent TOKİ Konutları karşısında bulunan alana 400 fidan dikti. Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, Yeşil bir alan etkinliği sayesinde Ak Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanlığı olarak şimdilik 400 fidan dikmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Törene Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş’in yanı sıra Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Süleyman Elgün, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Tuba Pişkin, İlçe belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı.

Fidan dikiminden önce bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç; “Daha yeşil bir Urfa bizim olmazsa, olmaz sloganlarımızdan, hedeflerimizden birisidir. Yemyeşil bir Şanlıurfa olsun istiyoruz. Bunun için Şanlıurfa'nın her yerine ağaç dikiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde Şanlıurfa yeşil bakımında da makûs tarihini yenecek. Bunun ayak sesleri gelmeye başladı. Bu çalışmalarımıza katkı sağlamak bir yemyeşil Şanlıurfa'yı oluşturmak için bu güzel Akabe mevkiimizde bu güzel günde böyle bir ağaç dikme organizasyonu yapan Eyyübiye ilçe teşkilatımıza, gençlik kolları başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. AK kadro olarak sevgilerimi, saygılarımı sunarken bizleri her alanda çalıştıracaklar bu onun işaretidir. Bizlerde zevkle, ibadet aşkı ile Şanlıurfa'mızda hizmet edeceğiz. Yolumuz açık olsun, Allah yardımcımız olsun” dedi.

AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları tarafından bir ağaç bir hayat etkiliğinde toprakla bütünleşen fidanların doğaya sunmuş olduğu katkıya dikkat çekmek isteyen AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Şanlıurfa’nın daha da güzelleşmesi adına şimdilik 400 fidanın toprakla buluşturulması için böyle bir organizasyonun düzenlediğini ifade ederek herkese ağaç dikme çağrısında bulundu. Elgün, “Bu etkinlikte emek sarf eden tüm partilileri yürekten kutluyorum” dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş “AK Gençler, gelecek nesillere çok güzel günler bırakmak için bir fidan dikiyoruz. Her bir AK Gencin bir fidanı var. Bu fidanlar bir gün yeşerecek ve gelecek nesillere bin umut, bin nefes olacak. Gençlik kollarımızın yüzlerce üyesi var, her biri için bir fidan dikiliyor. Bu fidanlar gelecek nesillere birer hediyemiz olacak. 1 nefes, 1 ümit, 1 ağaç, 1 hayat, sloganı ile ağaç dikimi Sayın Başbakanımızın Pursaklar'da diktiği ağaçla başladı. Yıllar sonra, arkamızda dev bir eser bırakarak bu projeyi gerçekleştirmiş olacağız. Daha güzel, daha yeşil bir Şanlıurfa için hep beraber çalışıyoruz.”

Konuşmaların ardından fidanların dikimine geçildi. İlk fidanı AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç dikti. Ardından AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Süleyman Elgün, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dörtkardeş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Tuba Pişkin, İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve partili kadın üyeler dikti. Gençlik kolları üyeleri tek tek fidanları toprakla buluşturarak üzerlerine adlarının yazılı olduğu isimlikleri taktılar. Fidan dikiminin ardından törene katılan misafirler toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.