banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu Ukra

Aile İçi Şiddet ve Çocuk Projesi salon açıldı FOTOĞRAFLI
Şanlıurfa Valiliği Koordinasyonunda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Yürütülen ve Kalkınma Bakanlığı SODES Kapsamında Finanse Edilen “Aile İçi Şiddet ve Çocuk” konulu projeyle hazırlanan çok amaçlı salon, 16 Mayıs Çarşamba günü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, Milli Eğitim Şube Müdürü Remzi Eleştir, Şanlıurfa ili Okul Müdürleri, Mehmet Akif İnan İlköğretim Okulu öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla hizmeti açıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sayın Mehmet Sarmış aile içinde yaşanan şiddete vurgu yaparak, bu hususta yapılması gerekenleri dinleyenlerle paylaştı. Ailelerin öğretmenlerle iletişim kurmaları gerektiğini ve çocuklarımızın önemli olduğunu, onlara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Daha sonra söz alan Mehmet Akif İnan ilköğretim Okulu Müdürü Sayın Mehmet Göbek slâyt gösterisi eşliğinde projenin hakkında brifing verdi.

Aile içi şiddet konulu kısa filmin izlenmesi ve Rehber öğretmen Sami Süner aile içi şiddetin nedenlerini, türlerini dinleyicilerle paylaştı. Bu konuda yani çocuğa aile içinde uygulanan şiddetin önlenmesi için yapılması gerekenleri dile getirdi. Rehber öğretmen Sami Süner’in konuyla ilgili verdiği seminerin ardından yapılan kokteyl ile birlikte program sonlandı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.