banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Abide Kavşağı Trafiğe Kapatılıyor

Pazar günü sabah saat 09.00-11.30 saatleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği Şanlıurfa Yarı Maraton Koşusu yapılacaktır.

Koşu Atatürk Bulvarı üzerindeki 11 nisan Kapalı Spor salonu önü ile Diyarbakır Yolu Kızlar Köyü arasında gerçekleşecektir.

yapılacak olan koşu nedeniyle bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak.

konuyla ilgili olarak Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik şube müdürlüğünde yapılan yazılı açıklamada "Atatürk Bulvarından Abide İstikameti, Diyarbakır Yolu kızlar köyü kavşağından abide istikameti ve Abide Kavşağı içi trafiğe kapatılacaktır. Bu Yolları kullanmak isteyen sürücülerin görevlilerin yönlendirdiği alternatif yolları kullanmaları gerekmektedir. Saat 11.30 itibari ile trafik normal olarak akışına devam edecektir" denildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.