banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

5 Bin kişilik Mevlana Camii temeli atıldı VİDEO
Mevlana Celalettin Rumi Camii temel atma töreni, Bediüzzaman Sadi-i Nursi’nin taleberli Abdülkadir Badıllı, Abdullah Yeğin, Şeyh İzettin (Aksan), Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Yahya Akman, Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Mahmut Kaçar, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.



Şanlıurfa’nın çok önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba; “Böylesine güzel bir ilim yuvasının temel atma töreninde bir katkım olsun istiyorum. Bunun için bir maaşımı bağışlıyorum” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen Vali Celalettin Güvenç ise kardeşlik ve huzur kenti Şanlıurfa’ya yakışır bir ibadethanenin temel atma töreninde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Güvenç; “İlim yuvasının temelini atıyoruz. Böyle güzel bir ilim yuvası temelini atan Urfalılar helal olsun size. Size böylesine güzel bir temel atma yakışır” dedi.



Daha sonra Müftü Ramazan Tahiroğlu’nun dua okumasıyla temel atma töreni gerçekleşti. 

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.