banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Erdoğan Bursa

2. Kültür ve Sanat Şöleni yapıldı

YGM, ilkini geçen yıl düzenlediği “Kültür ve Sanat Şöleni” nin ikincisini düzenledi. Belediyeye ait Esen tepe Nikah ve Konferans salonunda gerçekleştirilen şölen Halkın ilgisi büyüktü. Kurulduğu günden beri yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle adını duyuran Yenişehir Gençlik Merkezi, bir organizasyonla daha gündeme damga vurdu.
Müzik Tiyatro, Rap, Halkoyunlarından oluşan gece, İşaret dili kursiyerlerinin İstiklal marşını işaretle okuması ile başladı.
İzdiham yaşanan gecede ayrıca şiir yarışmasında dereceye girenler şiirlerini okuyarak, ödüllerini aldılar.
Gecenin sonunda ise çekilişle 3 şanslı ,kişiye Tablet Bilgisayar, 3 kişiye de Ebru ve Hat tablosu hediye edildi.
Şölen de ayrıca Hat sanatı ve Ebru sergisi de açıldı.
Yenişehir Gençlik Merkezi müdürü Abdullah CANBEYLİ: “ İkincisini düzenlediğimiz Şölenimize halkın yoğun ilgi göstermesi bizi onurlandırdı.Aileler hem eğlendi, hem de çocuklarının marifetlerine tanıklık ettiler.YGM olarak sıra dışı etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul YILDIZ ise:” Böyle bir gecede salonun hınca hınç dolu olması son derece önemli bir olay. Tamamen amatörce planlanmış, gerçekte profesyonelce bir geceyi andıran şölen hayranlık uyandırdı. Yoğun ilgi gösteren halkımıza ve YGM’ nin tüm çalışanlarına, gönüllü üyelerine ve geceye katkı sunan her kese emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.