banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

14 yaşındaki anneye hava anbulansı


Ceylanpınar ilçesinde, 14 yaşında ve bir çocuk annesi, 37 haftalık gebe olduğu tahmin edilen anne adayı Rukiye Aslan, aniden fenalaşınca, yakınları tarafından Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaya yapılan tetkiklerde bilincinin kapalı olduğu ve gebelik zehirlenmesi görüldüğü tespit edildi. Hastanın hayati tehlikesi göz önüne alınarak, Jinekolog Operatör Doktor Mert Ulaş Barut, 112 Acil Servisi ile irtibata geçerek Hava ambulansı istedi. 112 Acil Servis Hava Ambulansı talebini olumlu buldu
ve 112 Acil Servis Ambulansı Diyarbakır'dan havalanarak, Ceylanpınar Tarım İşletmesi'nde bulunan ve ağır iş makinelerinin park ettiği alana indi. Ambulanstaki hasta Helikoptere bindirilerek, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanın genel sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.