banner2

Şanlıurfaspor önceki hafta içinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçında Bandırmaspor önünde oynadığı futbolla tam bir rezalete imza attı.
Doksan dakika oynadılar, bu doksan dakika içerisinde tek bir gol pozisyonunda dahi giremediler.
Hafta sonu Adana Demirspor maçı bir iki pozisyon dışında yine aynı sahneleri, yine aynı takımı izledik.
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu, 1 Ocaktan itibaren bemin takımım diyor. İkinci yarı ben varım bu takım için değil demiş. 1 Ocaktan, yani ikinci yarıdan itibaren takımı ben oluşturacağım diyor.
Zaten bu futbolla bu yönetim şekliyle bu takım bir şey yapamaz. Yapacağı da ancak bu kadar olur. Bunun da sonu küme düşmek olduğuna şahit oluyoruz.
Bu takımı bu hale getirenlerin biraz utanması lazım. Tabi, hala utanması varsa…
Her şeye rağmen bizler hala bir beklenti içerisindeyiz. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu’dan beklentimiz büyük. İkinci yarıda Kerimoğlu’nun kuracağım dediği takıma umut bağlamışız.
İkinci yarı için yönetim asıl işini yapmalı. Takımın nasıl kurulacağı işini de sportif direktöre bırakması lazım. Daha önce olduğu gibi transferlerde yapılan hatalara düşülmemesi lazım.
Madem bu işin başında Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu var. o zaman bu işlerle onun ilgilenmesi lazım. Bilen bilmeyenin karışmaması lazım. Karışırlarsa işte şu an geldiğimiz durumun sonucuna katlanırız. Bunun da Şampiyonluk için yola çıkan takımın küme düşme olduğuna şahit oluyoruz.
Tugay Kerimoğlu Şanlıurfa için bir şanstır. Bu şansı iyi kullanmak için ikinci yarıyı bekleyeceğiz. Zaten bugüne kadar da hep bekledik. Herhalde bir gün kötüleri başımızdan defettiğimizde arzuladığımız beklentiye kavuşuruz…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.