Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_94lc23n75rkqv93knq57u9dbu6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Zahire Tüccarı Ahmet Korak'ı öldürenler tutuklandı VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Zahire Tüccarı Ahmet Korak'ı öldürenler tutuklandı VİDEO
4 gündür haber alınamayan zahire tüccarı 32 yaşındaki Ahmet Korak'ın, yol kenarında cesedi bulundu. Cinayet şüphelisi olarak 2 kişi gözaltına alınırken, olay yerine Korak'ın yakınları akın etti
 
Şanlıurfa’daki Zahireciler Borsası'nda ticaretle uğraşan 4 çocuk babası Ahmet Korak, geçen cumartesi günü işyerinden ayrıldı ve akşam saatlerinde kendisini telefonla arayan yakınlarına, arkadaşları ile Adana’ya gittiğini söyledi.
 
Pazar günü eve dönmeyen Ahmet Korak'ın telefonları da yanıt vermeyince şüphelenen yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu.
 
Ahmet Korak'ın bulunması için çalışma başlatan asayiş şube müdürlüğü ekipleri, bu kişinin cumartesi günü işyerinden ayrıldığını belirleyince bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
 
Polis kamera görüntülerinden Korak'ın yanındaki 2 kişinin kullandığı aracın plakasını sapta. Polis şüphelilerin ev, işyeri ve gidebilecekleri adresleri aradı, aramada 2 tabanca ele geçirdi.
 
Polis şüphelilerin Ahmet Korak'ı öldürmüş olabileceği ihtimalini değerlendirirken şüpheliler Mahmut A ile Vehbi A, Harran Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldular
 
Şüphelilerden Mahmut A,Vehbi A’yı da yanımıza alıp Adana’ya gittiklerini dönüşte Ahmet Korak'ı Mardin otoyolu bağlantısında aralarında çıkan tartışma sırasında öldürdüğünü itiraf etti.
 
Şüpheliler Şanlıurfa-Mardin otoyolunun 23. kilometresinde yol kenarına attıkları cesedi gösterdi. Burada savcıya olayı anlatan şüpheliler, daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.
 
Ahmet Korak'ın öldürüldüğünü yere akın eden yakınları Korak’ın cesedini görmek isteyence polis ile arasında kısa süreli gerginlik yaşandı, Korak'ın cesedini babası İsmail Korak teşhis etti.
 
Ahmet Korak'ın cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi. Yakınları bu kez hastaneye akın edince polis burada da geniş güvenlik önlemi aldı.
Sanıkların emniyette yapılan sorgulamalarının ardından geniş güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler. Zanlılar Mahmut a. ve Vehbi A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı cezaevine gönderildi
 
 
Kanalurfa.com
Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.