Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_u8d5keuktp0dskienjdpb43791, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Zabıta'dan bayram denetimi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Zabıta'dan bayram denetimi

İZMİR - Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Kurban Bayramı öncesi özellikle ilçe merkezinde faaliyet gösteren tatlı, pasta ve baklava imalathaneleri ile market ve pastaneleri denetledi. Yapılan denetimlerde işletmeler hem hijyen yönünden, hem de terazilerin ölçü ve ayarları yönünden kontrol edildi.

İlçe genelinde faaliyet gösteren tüm pastane, fırın, tatlı imalathaneleri ve marketleri kapsayan denetlemelerde, işletme ve imalathaneler hijyen ve kalite yönünden kontrol edildi. Üretim alanlarından, vitrinlere kadar birçok detayı kontrol eden Dikili Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptığı denetimlerde, gıda imalathaneleri ve satış yerlerini, genel temizlik, hijyen koşulları, çalışma şartları, hijyen sertifikası, gıda ürünlerinin taze olup olmadığı yönünden detaylı şekilde inceledi. Ekipler, ölçü ve tartı aletlerinin kontrollerini de gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. (Muhammed Yıldız – İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
Dikili Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.