banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Zabıta aracı kaza yaptı, 4 Yaralı

Olay dün  akşam Haliliye İlçesine bağlı Emniyet caddesinde meydana geldi.

Olay gece saat 22.00'da Seyir halindeki zabıta aracına tali yoldan gelen 45 UK 454 plakalı aracın kavşakta dikkatsiz olarak ana caddeye çıktığı tespit edildi.

Kontrolden çıkan Zabıta aracının duran 3 arabaya çarparak durduğu öğrenildi. Zabıta aracında 8 taşeron işçisinin olduğu tespit edilirken kazada 4 zabıta personellerinin ağır yaralandığı öğrenildi. Belediye çalışanlarının olay yerine gelen ambulanslar ile farklı hastanelere kaldırıldı. Olayı duyan meslektaşları hastahaneye akın ettiler.

Zabıta Personel daire başkanı Burak Küçük ve Büyükşehir Belediye Personel Daire Başkanı Mithat Şengöz hastahaneye gelerek  Zabıta'lar hakkında bilgi aldı. Hastaneye gelen Belediye Daire Başkanları daha büyük bir kazadan şans eseri kurtulduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.