banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

YYÜ ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü

YYÜ ile Milli Eğitim Müdürlüğü Yusuf Gökçenay Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) arasında bilimsel, sosyal ve sanatsal işbirliğinin geliştirilmesi için Rektörlük Senato Salonu’nda protokol imzalandı.

İmza törenine YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, BİLSEM Müdürü Lütfü Aydın ve YYÜ Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu katıldı.  

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, işbirliği protokolünün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milli eğitim müdürlüğümüzle Van’ı eğitim konusunda daha ileriye taşımak için işbirliğimiz devam edecek.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ise Rektör Battal’a teşekkür ederek, “Üniversitemiz ile eğitim alanında birçok çalışmayı, projeyi beraber yürütüyoruz. Bu projemizden bunlardan biridir. İnanıyorum ki, bilim ve sanata olan akademik destek eğitime büyük katkılar sunacak. Bu manada üniversite ile işbirliğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılacak işbirliğinin koordinatörlüğü YYÜ adına Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, BİLSEM adına ise Eğitim Yöneticisi Lüftü Aydın tarafından yürütülecek. 

İmzalanan protokol ile BİLSEM öğrencilerinin üniversiteye ait laboratuvarlardan ve kütüphanelerden yararlanması amaçlanıyor.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu’nun imzalanan protokol hakkında bilgi vermesinin ardından imza töreni sona erdi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.