banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Yürüyen Merdivenli Üstgeçit Yapılıyor

Şanlıurfa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale İşleri Birimi’nce "Yürüyen Merdivenli Üstgeçit Yapım İşi” İhale Edildi.

      Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonu’nda Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 5 firma katıldı.

      Muammen bedeli 1 Milyon 34 Bin 886 TL olan ihaleye katılan firmaların isimleri ve bu iş için verdikleri fiyatlar şöyle:

1-M. Emin KILIÇ ---898 Bin 233 TL

2- Balen Mak. Enerji San. Tic. A.Ş---844 Bin TL

3- Yavuz Kardeşler Nakl. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.---786 Bin 540 TL

4- Mefak Enerji Yapı San. Ltd. Şti--- 1 Milyon 166 Bin TL

5- Mehmet Altunbaş--- 1 Milyon 478 Bin 

     Belediye Başkan Yardımcısı M. Fevzi Yücetepe, ihalenin komisyonca değerlendirileceğini ve sonucun önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacağını kaydetti.

     Yürüyen merdivenli üstgeçit ile “Emirgan” diye bilinen bölgede yaşanan yaya trafiğine çözüm üretmeye planladıklarını belirten Başkan Yardımcısı Yücetepe, “Bugün gerçekleştirilen ihale neticesinde “Emirgan” olarak bilinen bölgede yürüyen merdivenli bir üstgeçit yapılması sağlanacak. Üstgeçit sayesinde SGK İl Müdürlüğü ile Bahçelievler geçiş güzergâhı üzerinde yaşanan yaya trafiğinde biraz rahatlama sağlanmış olacak. Burası özellikle Abide ile Yenişehir bölgesinden gelen ve Bahçelievler’e geçmek isteyen yayaların sıklıkla kullandıkları bir yer. Burada yayalarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla bu üstgeçide büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Bu vesileyle yapılan ihaleye 5 firma katılmıştır. İhale komisyonca değerlendirilecek ve sonuç önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacaktır” dedi.

YÜCETEPE: URFA’DA BİR İLKE İMZA ATACAĞIZ  

   Emirgan’da yapılacak olan yürüyen merdivenli üstgeçidin Urfa’da bir ilk olma özelliği taşıdığını belirten Yücetepe, “Şanlıurfa’da bugüne kadar yapılan üstgeçitlerimizi vatandaşlarımız çok fazla kullanmamakta. Yaşlılarımızı da düşünerekten Emirgan’da yürüyen merdivenli bir üstgeçit yapılmasını tasarlamış bulunmaktayız. İnşallah yapıldığında hem araç trafiğine hem de yaya trafiğine büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.