banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Yolu yok, suyu yok, sahibi yok!

Şanlıurfa şehir merkezine 13 Kilometre uzaklıktaki Öğütçü Köyü’nün yolu yok, suyu yok, sahibi yok. Peki, Şanlıurfa’nın idarecileri nerede?

 

Şanlıurfa Valiliği Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ve Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’a duyurulur; Şanlıurfa Merkeze sadece 13 Kilometre uzaklıkta…

 

YOLU YOK, SAHİBİ YOK!

Şanlıurfa şehir merkezine 13 Kilometre

uzaklıktaki Öğütçü Köyü’nün yolu yok, suyu yok, sahibi yok. Peki, Şanlıurfa’nın

idarecileri nerede?

 

Şanlıurfa-Bozova Karayolu üzerinde Çimento Fabrikasının arka tarafında bulunan merkeze 13 kilometre uzaklıktaki Öğütçü Köyü sakinleri köy yollarının yapılmamasına tepki göstererek, yetkililere burunlarının ucundaki köyü göremiyorlar mı, sorunlarımıza çözüm istiyoruz diyerek sitem ettiler.

 

İÇME SUYU YOK

İçme suyu bulunmayan köye stabilize toprak dolgu yoldan gidip-gelmek zorunda olan Öğütçü

Köyü sakinleri, kullanılamaz halde olan köy yollarının yapılmasını istediklerini belirterek; “Şanlıurfa şehir merkezine 13 kilometre uzaklıktayız. Köy yolumuz stabilize toprak dolgu olduğu için kullanılamaz halde hemen baş ucumuzda Şanlıurfa-Adıyaman karayolunda sürdürülen duble yol çalışmaları halen devam etmektedir. Ama ne hikmetse yetkililer bizim adı yol olan köy yolumuzu göremediler. Şanlıurfa’ya GAP’ın Merkezi deniliyorsa, şehrimizin de Bakanı varsa köy yolları böyle içler acısı durumda olmamalı. Yetkililer burunlarının ucunda köyümüzü göremediler. Ama inşallah sesimize kulak verirler. Köyümüzün yolu yok, suyu yok, sahibi yok ama Şanlıurfa’nın Bakanı var, Valisi var, idarecileri var, sorunlarımızın çözümünü istiyoruz” dediler.

ŞAFAK GAZETESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.