banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Yolcu treni minibüse çarptı: 1 yaralı

 Merkez Demiryolu (Tilmerç) Mahallesi hemzemin geçitte Kurtalan-Batman seferini yapan yolcu treninin bir minibüse çarpması sonucu araç içinde bulunan bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.30 sıralarında Kurtalan-Batman seferini yapan yolcu treni, karşı yöne geçmek isteyen Hakan Bademci’nin (23) kullandığı 35 PDY 65 plakalı minibüse çarptı.

Meydana gelen kazada minibüs yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra ancak durabildi. Kazada araç sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralanmazken, araç içerisinde bulunan 16 yaşındaki Roni Dal isimli çocuk ise hafif şekilde yaralandı.

Kazada yaralan Roni Dal, olay yerine gelen ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası polis, olay yeri incelemesi yapıp soruşturma başlattı.

Kazaya tepki gösteren vatandaşlardan Burhan Adanır ise, “Biz buraya bir geçit istiyoruz. Üst geçidin yapılmasını istiyoruz. Yetkililerin bu durumla ilgilenmesini istiyorum. İki defadır kazaların olduğuna şahit oluyorum. Geçen defa bir kişi öldü, bir kişi ise yaralı olarak kurtuldu. Bu seferde ölen yok ama yetkililer önlemlerini alsınlar.” dedi.

Yaklaşık 7 ay öncede aynı hemzemin geçitte Ray Kontrol Treni bir pikaba çarpmış, bir kişi ölmüş, bir kişi de yaralı olarak kurtarılmıştı. Kazalara tepki gösteren vatandaşlar ise hemzemin geçitte gerekli önlemin alınması gerektiğini veya bir üst geçidin yapılmasını istemişlerdi. (M. Fatih Akgül, Veysi Rüzgar-İLKHA) 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.