banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Yol Yapım Çalışması

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca şehrin işlek haline gelene Direkli, Süleymaniye ve Ahmet Yesevi (Devteşti) Mahallelerinde yeni yollar yapılarak; 6 km asfaltlama çalışması, yanı sıra İmam Bakır Mahallesinde 10 bin metrekare parke taşı döşenip, 1,5 km de bordur çekildi.
Şehrin farklı noktalarında kilometrelerce asfaltlama ve parke çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Direkli ve Süleymaniye Mahalleleri arasında 10 metre genişliğinde 4,5 kilometrelik yolu asfaltlayıp, Ahmet Yesevi Mahallesinde 25 metre genişliğinde 1,5 kilometrelik yolu asfaltlama ve İmam Bakır Mahallesinde 10 bin metrekarelik yola parke taşı döşedi.
Şanlıurfa’ya yakışır hizmetler gerçekleştirmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan İmam Bakır Mahallesi Muhtarı İmam Deniz: “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden dolayı öncelikli olarak teşekkürlerimi sunarım. Bizim buralar imara yeni girdi ve yeni binalar inşa edildi. Buraların tamamı çöl gibiydi. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç buraya el attı ve bütün yollarımızı yaptı. Bizi tozdan kurtardı. Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerimi sunarım.” şeklinde konuşarak yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarından olan ulaşım sıkıntısının giderilmesi için Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kent genelinde yol yapımı için çalışmaları devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.