banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Yine Esrar ve Kaçakçılık, 3 gözaltı!

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen asayiş uygulamaları ve operasyonlar sonucunda; 07 Eylül 2012 günü Narkotik ve Psikotrop Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik icra edilen yol kontrollerinde, L.V ve M.A isimli şahısların araç ve bagajlarında yapılan aramada toplam (12.960) kg kubar esrar ile, B.K’ya ait araçta (5.000) paket kaçak sigara ele geçirerek şahıslar gözaltına alınmıştır.

Ayrıca, Siverek ilçesinde lisanslı bir akaryakıt istasyonunda mutfak tüplerine kaçak dolum yapan aparat sistemi tespit edilerek el konulmuş olup, olayla ilgili işletme sahibi İ.B.B hakkında işlem başlatılmıştır.

Suç ve suçlulukla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.