banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Yıllarca bunun için mi mücadele verdik! Böyle rezillik olmaz!

Üniversitelerde her yıl 'bahar şenlikleri' adıyla düzenlenen etkinliklerde bu yıl da türlü ahlaksızlıklar sergilenmeye devam ediyor. Düzce Üniversitesi kampüsünde düzenlenen şenliklerde de yine geçmiş yıllardakine benzer rezilliklere imza atıldı.

Düzce Üni­ver­si­te­si tarafından ön­ce­ki gün dü­zen­le­nen 8. Ba­har Şen­li­ği'nde Rock mü­zik gru­bu Ge­ce Yol­cu­la­rı­ sah­ne al­dı. İçkinin su gibi aktığı şenliklerde, er­kek ar­ka­daş­la­rı­nın omuz­la­rı­na çı­kan genç kız­lar da nahoş manzaraların oluşmasına neden oldu. 



BAŞÖRTÜSÜYLE SEVGİLİSİNİN OMZUNA ÇIKTI!

Gece Yolcuları'nın şarkıları sırasında farklı dünya görüşüne sahip gençler dans ederken, aralarında başörtülü genç kızların da bulunduğu üniversiteliler, erkek arkadaşlarının omuzlarına çıkarak şarkılara eşlik ettiler. Bu manzara duyarlı Müslümanların tepkisine sebep oldu.





Başörtülü genç kızların, konseri yabancı erkeklerin omuzlarında izlediği o sahneler, başörtüsü için hayatını ortaya koyan ve yıllar yılı inancı gereği taktığı örtüsü için mücadele veren mazlum Müslümanları derinden sarstı. 28 Şubat çilesinin niye çekildiğini dahi anlamayan ve başörtüsünü şuursuzca takan bu kızların hareketine duyarlı Müslümanlar, "böyle rezalet görülmedi, yıllar yılı bunlar için mi mücadele verdik" diyerek tepki gösterdiler.



Öte yandan; Düzce’deki şenlikte yaşanan manzarayı değerlendiren AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Başörtülü kızları utanarak izledim. Ahh değerler nerede” diyerek tepkisini dile getirdi. Öz­dağ, sos­yal pay­la­şım si­te­si twit­te­r’­da­ki he­sa­bın­dan ba­şör­tü­lü kız­la­rın er­kek­le­rin omuz­la­rın­da otur­ma­la­rını şu şekilde eleştirdi:

“Dün­kü Düz­ce Üni­ver­si­te­si­’nin ba­har şen­lik­le­rin­de ba­şör­tü­lü kız­la­rın er­kek­le­rin omuz­la­rın­da otur­ma­la­rı­nı uta­na­rak iz­le­dim. Ahh de­ğer­ler ne­re­de… İn­san ba­şı­nın ol­du­ğu yer­de de­ğil ak­lı­nın ol­du­ğu yer­de­dir, ak­lı­nı o nur­dan ör­tüy­le ör­ten­le­re ih­ti­ya­cı­mız var. Ni­ce ör­tün­müş var açıl­ma­ya aday, ni­ce açık var ka­pan­ma­ya nam­zet. İn­san ba­şı­nın ol­du­ğu yerde de­ğil ak­lı­nın ol­du­ğu yer­de­dir.”



www.yeniakit.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.