banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Sanlıurfa Haberleri

YEŞİLAYDAN VALİYE ZİYARET

Vali İzzettin Küçüğü makamında ziyaret eden Yeşilay cemiyeti yönetim kurulu ziyaret esnasında vali beyin göğsüne Yeşilay rozetini taktı.

Görüşmeyle ilgili yaptığı yazılı açıklama hakkında bilgi veren Muharrem Çelik Sayın valimiz ilimize geldiğinden beri madde bağımlılar konusuna özel bir hassasiyet gösterdiği bu konuda çok ciddi çalışmalara başladığı bu anlamada Yeşilay yönetimimizi sayın valimizle tanıştırmak yaptığımız çalışmalar sonucunda edindiğimiz tecrübeleri kendisiyle paylaşmak kendilerinin çalışmalarını dinlemek için bu görüşmeyi gerçekleştirdik.

Oldukça bizi sıcak karşılayan vali İzzettin Küçük ilgi ve alakasını gösterip konuya olan duyarlı olduğunu tekrar gördük. Madde bağımlılar konusunu ilimizin ciddi sorunlarından ve bu sorunla Urfa’nın son yıllarda karşılaştığı Urfalının bu konuda ne yapacağını bilemediğini sayın valimize aktardığını söyleyen Yeşilay temsilcisi Muharrem Çelik konunun kökten çözümü için uluslararası işbirliğinin gerektiğinin sorunun çok büyük olduğunu hatırlatarak Urfa’da bu sorunun kontrole alınması için kurumlar sivil toplum örgütleri vatandaş işbirliği içinde olması gerektiğini söyledi.

Çelik Yeşilay olarak iki yıldan beri bu konularda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak bu çalışmalarımız neticesinde genel merkezimiz bizi şube yapma kararını aldığını şuan şube kurma çalışmaları içinde resmiyeti takip ettiklerini vali Küçüğe aktardığını anlattı ve sayın vali küçüğünde AMATEM kuruluş aşaması internet kafelerin denetlenmesi ve hükümetin son günlerde çıkaracağı ceza yasasında madde satıcılarına yönelik ağır cezaların hayata geçeceğini konulardan bizleri bilgilendirip Yeşilay’ın tüm çalışmalarını destekleyeceklerini yaptığımız tüm toplumsal hizmetlerin önemini vurgulayarak ilerde güzel projelere beraber imza atacağımızı vurguladı. Görüşmeye Muharrem Çelik’in dışında Doktor Mehmet Çelik Kısas Lisesi Müdürü Süleyman Karakısa Mali Müşavir İbrahim Culfa Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Akbaş Katıldı.

Çelik ve beraberlerindekiler vali İzzettin Küçüğe Yeşilay dokümanlarını hediye ettiler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.