banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Yaşlılar haftasında yaşlılar unutulmadı-VİDEO

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası münasebetiyle, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Güçsüzler Yurdunu ziyaret ettiler.
Ziyarette yaşlıların ellerini öpüp onların hal ve hatırını soran Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı yanlarında getirdikleri çeşitli ikramları da Güçsüzler Yurdu sakinlerine sundu.

Burada bir konuşma yapan Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği, ''Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak yaşlılarımızı ziyaret ettik. Ellerini öptük, hayır dualarını aldık, sıkıntılarını ve sorunlarını dinledik. Bu sıkıntı ve sorunlarını ilgili kurumlara iletilmesi yönünde görüş alış, verişinde bulunduk. İnşallah bu sıkıntılarının çözümü ile ilgili yetkililerle görüşeceğiz. Yaşlılarımız dün ile bugünün arasında bir köprü, yarın ise bizlere yol gösterenlerdir. Bir Ülke yaşlılarına değer verdiği zaman onların sıkıntılarını çözdüğü zaman gelişir. Aksi yönde ise gelişmesi mümkün değildir. Bizleri ağırladıkları için yaşlılarımıza teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.
Ak Parti Merkez İlçenin kendilerini ziyaret etmesinden son derece mutlu olan Güçsüzler Yurdunun sakinleri, bu tür ziyaretlerin kendilerine sevinç verdiğini dile getirerek, ziyaretlerin sık yapılması konusunda temennide bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.