Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_4mgq1k3bg0sc090716h9q9auh7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yasin Börü ve arkadaşları Batman'da anılacak haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Yasin Börü ve arkadaşları Batman'da anılacak

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, 7 Ekim Çarşamba günü geçen yıl 6-7 Ekim'de vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenleyeceğini duyurdu.

Konuya ilişkin Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi tarafından yapılan açıklamada, programın 7 Ekim Çarşamba günü bayanlar için saat 13.30’da, erkekler için de akşam saat 20.00’da Alyans Düğün Salonunda düzenleneceği kaydedildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Cemiyetimiz tarafından yarın Alyans Düğün Salonunda gündüz saat 13.30’da bayanlara, akşam saat 20.00’da erkeklere yönelik tam bir sene önce Diyarbakır’da kurban eti dağıtırken vahşice katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını anma programına tüm bay-bayan, genç-yaşlı halkımız davetlidir.” (M. Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.