banner2
Öne Çıkanlar Furkan Demirtaş Türkiye Kupası Dr Ahmet Eşref Fakıbaba Güneydoğu Tv New York

5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Tepe ; Çevre ve insan tabiat varlıklarının birbirleriyle etkileşim içinde bulunduğu bir sistemdir. Artan nüfus artışı ve sanayileşme çevrenin kirlenmesini gün geçtikçe artırmaktadır. Bizde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak çevreyi,; havası suyu ve toprağıyla bir bütün olarak ele alıyoruz. Ve çalışmalarımızı bu bütünlük içinde uyumlu olarak yürütüyoruz. Daha yeşil, daha güzel  daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye sahip Şanlıurfa için çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz. Dedi.
Çevre Günü münasebetiyle yapacakları etkinlere de değinen Başkan Vekili Mustafa Tepe;  Büyükşehir Belediyesi olarak  çevre adına farkındalık oluşturmak amacı ile Saat 10'da  Belediyemizin önünden Halilürahman  Havzasına kadar bir yürüyüşümüz olacak. Bunun yanı sıra sempozyum çalışmalarımız olacak. Çevre bilincini yerleştirmek adına öğrencilerimize yönelik eğitim çalışmalarımız olacak. İnşallah çevre konusundaki hizmetlerimizde daha aktif bir çalışma yürüteceğiz. Dedi.
Hizmetlerinde " Az beton, çok yeşil , engelsiz bir Şanlıurfa" düsturu ile hareket edeceklerini belirten Tepe; Bu amaçla Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç, Malezya ziyaretleri kapsamında çevreci otobüsleri inceleyecektir. İnşallah önümüzdeki günlerde çevreyi daha az kirleten elektrikli  otobüsleri caddelerimizde göreceğiz. Dedi
AK Parti Bozova Meclis üyeleri Aydın Yener, Ali Ekinci ve parti yöneticisi Avukat Mehmet Akgül ile Bozova ilçesinin sorunlarını da görüşen Başkan Vekili Mustafa Tepe, Bozova'da özellikle turizmin canlandırılması için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

İshak Polat/ GapGündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.