Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_c9adgmi86vmjep9omooc2opup0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yaralı ve hasta hacılar Türkiye'ye getirildi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Yaralı ve hasta hacılar Türkiye'ye getirildi

Mekke'de yaşanan vinç kazası ile Mina bölgesinde meydana gelen izdihamda yaralanan Türkiyeli hacılar Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı işbirliği ile uçakla Ankara’ya getirildi.

AFAD’tan yapılan açıklamada, Aralarında Mekke'de hac ibadetlerini yerine getirdikleri sırada hastalanan Türkiyeli hacılarının da bulunduğu toplam 24 yaralı ve hasta hacı, Genelkurmay Başkanlığı'na ait bir nakliye uçağı ile bu sabah, saat 08.20’de Ankara, Etimesgut Havalimanı'na getirildi.

Cidde havalimanında saat 03.25'te kalkış yaptığı belertilen özel donanımlı nakliye uçağında, yaralı ve hasta Türkiyeli hacıları için Sağlık Bakanlığı'ndan 12 kişilik bir sağlık ekibi de hazır bulundu.

Yaralı ve hasta hacıların tedavisine Ankara'daki çeşitli hastanelerde devam edileceği ifade edildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.