Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_cn7hc70mj9hnrv15it2lb7c7a7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Yapılan operasyonda 6 PKK'li öldürüldü haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Yapılan operasyonda 6 PKK'li öldürüldü

İki günden bu yana Bitlis merkez Yukarıölek köy civarında bulunan ve çözüm sürecinde inşa edilen PKK’ye ait ‘Xerzan’ mezarlığına yönelik yapılan operasyonda 6 PKK’linin öldürüldü.

Bitlis valiliğinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, Ekim 2014 tarihinde PKK tarafından direğe bağlanarak katledilen geçici köy kurucusu ‘Nihat Çaprak’ın ismi verilen ve iki gün süren hava destekli operasyonda 6 PKK’ linin etkisiz hale getirildiği belirtilerek PKK tarafından inşa edilen yapıların tamamen kullanılmaz hale getirildiği belirtildi.

Asker, polis ve korucuların katıldığı belirtilen operasyonda bölgede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtilerek, operasyon bölgesine gelerek kolluk kuvvetlerini engellemeye çalışan şahıslara da müdahale edildiği ifade edildi.

Açıklamada, ayrıca sokağa çıkma yasağını ihlal edenlerin hakkında ise yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada devamla; “Aşağıölek ve Yukarıölek bölgesinde izinsiz inşa edilen mezarlık ve müştemilatında PKK simgeleri, işaretleri ve amblemleri ile örgütsel faaliyetinde kullanıldığı bilinen bina ve yapılar tahrip edilerek kullanılmaz hale getirilmiştir.”açıklamasında bulunuldu.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.