banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Yalın ayak Polisten kaçmak istediler VİDEO
Şanlıurfa’da otomobille polisten kaçan 4 şüpheli, yakalanacaklarını anlayınca aracı terk edip yaya olarak kaçmaya çalıştı. Polisten kaçan otomobil hırsızlarından biri yalın ayak yakalandı



Gece geç saatlerde Şanlıurfa Atatürk Bulvarı üzerinde polisin durumundan şüphe ettiği araçtan hırsızların kaçmaya başlaması ile hareketlilik yaşandı



Yenişehir Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, kendilerini görünce tedirgin olan 63 yu 189 plakalı otomobilin içindekilere 'dur' uyarısında bulundu.



Ancak, içerideki 4 kişi, uyarıyı dikkate almayarak kaçmaya başladı. polis ekipleri de, uyarılarına rağmen kaçan şüphelilerin peşine düştü.



Atatürk Bulvarı'na giren şüpheliler, burada polis ekiplerinin önlem aldığını görünce otomobili yol ortasında durdurup yaya olarak kaçmaya başladı.

Bahçelievler mahallesi ara sokaklarına giren 4 şüphelinin peşine düşen polis ekipleri, kovalamaca sonucu kaçarken ayakkabısını düşüren 29 yaşındaki Ahmet A’yı yalın ayak yakalayarak gözaltına aldı. Kaçan diğer 3 şüpheli ise uzun süre yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

Yol ortasında şüphelilerin bıraktığı, polislerin didik didik aradığı otomobilin ise yapılan incelemesinde çalıntı olduğu saptandı.



Otomobil yapılan inceleme sonrası otoparka çekilirken, gözaltına alınan ve hırsızlıktan sabıkalı olduğu öğrenilen şüpheli Ahmet A ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Sarayönü Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
Kaynak: Kanalurfa.com




Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.