banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Yahya Kemal Lisesinden Müslüm Gülel Okuluna Ziyaret

Beyatlı Anadolu Lisesinin geleneksel olarak 4 yıldır devam ettirdiği kardeş okul projesi kapsamında kardeş okul olarak seçtikleri Müslüm Gülel İlköğretim Okulu’na ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret kapsamında Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma Klübü ile İzci Klübübündeki öğrencilerinin öncülüğünde toplanan hediyeler okul öğretmenleri ve okul öğrencileri tarafından Müslüm Gülel İlköğretim okulu öğretmen ve öğrencilerine iletildi.

Müslüm Gülel İlköğretim Müdürü Selami GÜLEL yaptığı konuşmada;” Okulumuzun açılışından beri 2 yıldır hiç kimse bizi ziyaret etmedi. İlk defa ziyaretimize siz geldiniz. Çok duygulandım. Bizi ve öğrencilerimizi çok sevindirdiniz.” Şeklinde duygularını dile getirdi.

Sosyal Yardımlaşma Klübü öğretmeni Seval DİK ise her yıl özellikle uzaktaki okulları seçtiklerini bu yıl da bu okulu tercih ettiklerini ifade ettikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Okulu gördükten sonra ne kadar isabebetli bir karar verdiğimizi gördük. Okulun imkânsızlıkları öğrencilerimizin ve bizim gerçekten içimizi acıttı. Her ne kadar istediğimiz ölçüde şartların gerçekleşemeyeceğini bilsek de Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal duyarlılıkla ellerinden geleni yapacaklardır. En kısa zaman da kırtasiye, kitap vs gibi yardımlarda 2. defa ziyaretimizi gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi İzci Klübü öğretmeni Necmettin ARPAG da kendilerini sıcak bir şekilde karşılayan Okul idare ve Öğretmenlerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Ayrıca Beden Öğretmeni Niyazi İZGÖREN öncülüğünde 10/12/2012 tarihinde başlayan okullar arası Gençler Basketbol İl birinciliği şampiyonasında önce Sabiha Özlek lisesini ardından Tes-İş Anadolu lisesini grup müsabakalarında yenen Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi Erkek Basketbol Takımı 14/12/2012 tarihinde Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda oynanan yarı final müsabakasında Osmangazi lisesini bitime 7 sn kala bulduğu basketle 41-40 yenerek finale yükseldi.

17/12/2012 tarihinde saat 14:00 yapılan müsabakada Murat kolejine yenilerek İl ikincisi olmayı başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.