banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesinden Aşüre Şenliği

Biz Öğrencilerin Aşuresi Van’ a,  Öğretmenin Aşuresi Bana sloganıyla yapılan ve Öğrencilerin kendi evlerinden getirdiği malzemelerle hazırlanan 5. Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi aşure şenliğine İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Alay, Osman Yavuz, Remzi Eleştir, Okul Müdürü Fevzi Çelik, Öğretmenler, Öğrenciler ile çok sayıda veliler katıldı.




Aşure şenliğinde öğrenciler hitaben bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin Biz Öğrencilerin Aşuresi Van’ a Öğretmenin Aşuresi Bana aşure şenliği çerçevesinde hazırladığınız ve bugün gerçekleştirilecek olan faaliyetinizi ben tebrik ediyorum. Özellikle depremzedelere yönelik kendi aralarınızda haçlıklarınızla yaptığınız bu yardıma gerçekten ayrıca teşekkür etmek istiyorum.  Bu yardımlar işten gelen samimi duygularımızın somut bir örneğidir. Bu aşure şenliğinin yardıma dönüşmesi beni oldukça duygulandırdı. Ben öğretmenlerimizi. Öğrencilerimizi ve okul yönetimini kutluyor başarılar diliyorum dedi



Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, aşure kazanın önüne geçerek kazandaki aşureleri öğrencilere ve konuklara dağıttı.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.