banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Tarsus’ta dün akşam bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, vurulan motosikletli M.Ö'nün dur ihtarına rağmen durmayarak polisle çatışmaya girdiği ve çatışma sonucu öldüğü belirtildi.

Açıklamada, “Merkez Kavaklı mahallesinde yol kapama, barikat kurma, ateş yakma, yüzlerin sararak ve geçmekte olan araçlara silahlı saldıralar gerçekleştirme eylemlerinin devam ettiği sırada saat 22.45 sularında silahlı şahısların bölgede görev yapan güvenlik güçlerine saldırı gerçekleştirecekleri bilgisi trafik ekiplerimizce öğrenilmiştir. Ardından söz konusu bölgede Çevik Kuvvet Grup Amirliğimize ait zırhlı araca ateş etmek suretiyle kaçan motosikletli silahlı saldırganlarla, Kavaklı Mahallesi Mavi Bulvar üzeri 2450 sokak içerisinde yapılan “dur” ikazlarına rağmen kısa süreli silahlı çatışma yaşanmıştır.” denildi.

 Açıklama devamında,”Olay sırasında şahıslardan biri ölü, diğeri hafif yaralı olarak yakalanmışlardır. Olay yerinde bu şahıslar tarafından kullanılan 1 adet pompalı tüfek, 6’sı kutuda 4’ü şarjörde biri namluda 2’si de ölen M.Ö'nin cebinde toplam 13 adet dolu şevrotin (halk arasında domdom kurşunu) kartuşu ele geçirilmiştir. Olayda kullanılan 3 adet boş fişek kartuşu, yüzlerini kapamak için kullandıkları 1 adet poşu, plakası sökülmüş halde kullanılan motosiklet ele geçirilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.” denildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.