banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Viranşehir'de feci kaza, 1 ölü 2 yaralı

Kaza gece 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 09 AS 829 plakalı özel taksi Viranşehir’in Demirci yolu kavşağında bankete çarparak savruldu.

Savrulmanın şiddetiyle taksi içinde bulunan Doğan Demir (25) karşı şeride doğru savruldu. Doğan Demir burada hayatını kaybederken araç içinde bulunan Mehmet Ektiren (26) ve Servet Yavuz (20) ise yaralandılar.

Yaralılar 112 acil servis ambulansı ile Viranşehir Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Mehmet Ektiren Şanlıurfa’ya sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemeden sonra Doğan Demir’in cenazesi Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası trafik çift yönlü olarak trafiğe kesildi. Yapılan çalışmalardan sonra trafik ekipleri kontrollü olarak yolu tekrar trafiğe açtılar. Trafik ekipleri emniyet kemerinin takılı olması durumunda ciddi bir durumun olmayacağını belirterek sürücülere mutlaka yola çıkarken emniyet kemerlerinin takılmasını bir kez daha hatırlattı.  bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.