banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Viranşehir kaymakamlığından DBP'nin yürüyüşüne yasak

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, kaymakamlığın emri ile DBP’nin bugün saat 15.00’de cumhuriyet parkında yapmayı planladığı yürüyüşünün güvenlik gerekçesiyle yasaklandığı açıklandı.

Viranşehir Kaymakamlığı konu ile ilgili olarak yayımladığı yazılı basın açıklamasında, DBP’nin bugün yapacağı yürüyüş öncesi ilçede yürüyüş ve basın açıklaması gibi tüm eylemlerin yasaklandığını açıkladı.

Viranşehir  Kaymakamlığınca, DBP tarafından bugün (15 Eylül 2015)  ilçede düzenlenmesi planlanan yürüyüşün, ‘2911 sayılı Toplantı ve Yürüyüş Kanununun 17. Maddesine’ istinaden yasaklandığı belirtilen açıklamada, ilçede provokatif eylemlerin yaşanabileceği ve kamu güvenliğini bozmaya dair eylemlerin yaşanabileceğine dair kuvvetli duyumların alındığı, güvenlik gerekçesiyle ilçede  bugün yapılacak olan her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki etkinliklerin  yasaklandığı belirtildi. (Sabri Acet-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.